O nas

Ob 14 letih obstoja na tržišču kot s.p. segajo korenine družinskega podjetja Mizarstvo Kumer daleč v leto 1946. Danes je vodja podjetja, ki zaposluje 2 delavca, Boris Kumer, podjetje pa se ukvarja z izdelavo pohištva po naročilu. Specializirani so za izdelavo pisarniškega pohištva ter pohištva za javne ustanove (lekarne…), seveda pa izdelujejo tudi notranje pohištvo po naročilu posameznih strank. Za izdelavo so na voljo vsi material, od iverala do masivnega lesa, možne pa so tudi kombinacije z vse bolj popularnim in modernim umetnim materialom Kerrock. Poleg tega za vas opravijo tudi razna mizarska dela ter montažo vgradnega pohištva, kakor tudi montažo (kjerkoli v Sloveniji) pri njih izdelanega pohištva.

Nudijo vam svetovanje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah pri izdelavi pohištva po meri. Te izkušnje in znanje se prenašajo iz generacije v generacijo, hkrati pa se plemenitijo z novimi tehnologijami izdelave in obdelave pohištva.

S takim principom zrejo tudi v prihodnost, saj bodo nadaljevali z izobraževanjem na področju strojev, materialov in novih možnosti (dizajna), ki jih nudi izdelava notranjega pohištva. Še naprej bodo tako vlagali v novo opremo, posvečali dovolj časa oglaševanje ter proučevali možnosti za prodor na tuja tržišča.

Že sedaj in seveda tudi v prihodnje jih odlikuje družinska tradicij, ljubezen in natančnost pri izdelavi pohištva, pristen odnos s strankami, svetovanje ter prilagajanje zahtevam strank.

O NAS

Mizarstvo Kumer s.p.
Koblarjeva 7, 1234 Mengeš
Tel: 01 723 73 40
GSM: 041 679 013
Pišite nam